Yhteystiedot

Tieto ihmisestä perinteisten lähteiden ulkopuolelta on aina kiehtonut minua suuresti, erityisesti ihmisen saavutukset mielen sekä kehon äärirajoilla. Myös kamppailulajit ovat olleet lähellä sydäntäni.

Aikidon myötä päädyin lopulta reikin ja shiatsun pariin. Minut ajoi näiden asioiden luokse kiinnostus ki’hin, elämänvoimaan. Olen pyrkinyt löytämään henkilökohtaisen suhteen tähän elämänvoimaan, jota kamppailulajeissa käytetään taistelemiseen (kova ki) ja esimerkiksi reikissä hoitamiseen ja eheyttämiseen (pehmeä ki).

Kun katson ajassa taaksepäin, tunnistan, että suurimmat mielenkiintoni kohteet ovat olleet tietoisuuden tasojen tutkiminen sekä parantumisen mekanismin ymmärtäminen. Jonkinlainen valaistumisen pakko myös ajoi minua eteenpäin; ajan myötä valaistumisen käsitteeni on vain melko lailla muuttunut.

Susan Hedmanin kanavointikoulutuksesta olen valmistunut vuonna 2021. Reikiopettajaksi olen valmistunut vuonna 2010 Kari Pauluksen kouluttamana ja shiatsuterapeutiksi olen valmistunut Suomen Shiatsukoulusta vuonna 2009 John Lewisin kouluttamana.

Aikidoa olen harrastanut Porvoo Aikikaissa vuodesta 2007 lähtien. Tämän ’harmonisen voiman tien’ koen itselleni erityisen rakkaaksi.

Ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi olen valmistunut Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämiskeskuksesta vuonna 2006 ja ratkaisukeskeiseksi työnohjaajaksi vuonna 2009.

Puhelin:
0400 570 345

Sähköposti:
marko.karilahti(@)gmail.com

 

Ylläpidän myös sivustoa, jonka tarkoituksena on lisätä tietoisuutta ihmiskokemuksen rajoista (tai rajattomuudesta) sekä esitellä henkilöitä, jotka ovat saavuttaneet poikkeuksellisia kokemuksia oman harjoittelunsa tuloksena tai oivaltaneet ihmisenä olemisesta jotakin valtatiedosta poikkeavaa tai sitten he ovat jollain tavalla ylittäneet omat olosuhteensa tai auttaneet muita ylittämään ne.

Sivuille pääset tästä linkistä: Tunne itsesi